Dionis Makriy - Cafeneaua modernă: tendințe, tehnologii, personal

Imagini

  • Dionis Makriy - Cafeneaua modernă: tendințe, tehnologii, personal

Informații

Data: 23 Februarie 2025, 13:00 Duminică
Preț: 3000 lei
Locul:Digital Park
Gen antrenament: Masterclass
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Dionis Makriy - Cafeneaua modernă: tendințe, tehnologii, personal
Începutul evenimentului:23 Februarie 2025, 13:00

Descriere

Dionis Makriy - Cafeneaua modernă: tendințe, tehnologii, personal ( curs pentru oameni de afaceri)

Dionis Macriy - expert în lumea cafelei cu 13 ani de experiență. Și-a început călătoria ca barista la Tucano Coffee, unde a lucrat timp de 5 ani. Ulterior, Dionis a devenit Head of Coffee în cadrul aceleiași companii, unde nu numai că a gestionat procesele legate de cafea, dar s-a implicat activ și în formarea personalului, elaborarea meniurilor și implementarea de soluții inovatoare.

Din 2024, Dionis este Head of Coffee Development la MGM, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente pentru catering. Pe parcursul carierei sale, a devenit un profesionist recunoscut și a participat la diverse campionate, printre realizările sale numărându-se locul întâi la captură în Lviv, locul trei în Minsk și participarea la finala campionatului din Moscova.

Dionis este și creator de conținut pe canalul Telegram Cafea naturală, unde își împărtășește cunoștințele și experiența despre cafea.

Evenimentul cu Dionis va aborda subiecte cheie care vă vor ajuta cafeneaua să devină de succes.

Personal calificat și unde îl găsiți - Cum să găsiți și să dezvoltați cei mai buni oameni pentru o cafenea și ce calități sunt importante pentru a construi o echipă de vis.
Ce trebuie să aibă o cafenea în 2025 - O prezentare generală a elementelor esențiale și a inovațiilor pe care ar trebui să le aibă orice cafenea modernă.
Tendințe și cum să lucrezi cu ele - O privire asupra modului în care tendințele actuale din industria cafelei pot deveni avantajul tău și cum să nu te îneci în diversitatea lor.
Cum să abordezi elaborarea meniului astfel încât nu doar mama ta să bea la tine - Secretele creării unui meniu atractiv și variat, care să atragă un public larg.
Planificarea barului, planificarea fiecărui centimetru - Cum să vă organizați spațiul cafenelei pentru eficiență și confort maxim.
Echipamente: cum să cumpărați ceea ce vă trebuie și să nu cumpărați ceea ce nu vă trebuie - Cum să faceți alegerea corectă a echipamentelor, ținând cont de buget și de nevoile afacerii.
Serviciile sunt totul pentru noi - Cum să creați o cultură a serviciilor care să funcționeze pentru fidelizarea clienților și îmbunătățirea reputației unității.
Fluxuri de lucru care vor funcționa - Cum să stabiliți procese eficiente la toate nivelurile cafenelei pentru a optimiza performanța și a îmbunătăți calitatea.
Controlul calității, ceașcă cu ceașcă - Controlul calității și metode de standardizare pentru a vă asigura că fiecare ceașcă de cafea este de cea mai bună calitate.
Cum să rămâneți relevanți într-o lume în continuă schimbare - Cum să vă adaptați la condițiile de piață în schimbare rapidă fără a vă pierde unicitatea.
Cursul va fi susținut în limba rusă și va dura aproximativ 3 ore

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?